22 Mayıs 2016 Pazar

Rusya Türkiye'ye Girecek (Melhame-i Kübra) Büyük Şavaş

Mehmet Ali Bulut hadisler çerçevesinde kutsal savaşa giderken Rusya'nın Türkiye'ye gireceğine Türkiye'den yeni bir lider çıkacağına dikkat çekti

Rusya Türkiye'ye girecek! Kutsal savaş başladı

Gazeteci yazar Mehmet Ali Bulut kutsal kitaplardaki işaretlere ve peygamberimizin hadislerine dayandırarak Suriye'deki son gelişmelerin sonunun kutsal savaş olduğunu söyledi.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi programında Ortadoğu'daki karışıklığın kutsal son savaşın işaretleri mi olduğu konusu konuşuldu.

Bulut "Kutsal savaşa gidiliyor. Bir kıyamet senaryosu olmayan insanların bizi anlaması mümkün değil. Üç dinin de işaret ettiği yere doğru gidiyoruz.Peygamberimiz kendi gelişini kıyametin başlangıcı olarak gösteriyor. Ondan sonra ümmetinin ve insanlığın başına gelecek şeylere dair ipuçları vermiş." dedi.

Bulut hadislerdeki kıyamet alameti olan Ruslar'a şu şekilde dikkat çekti: "Hadislerde yer alan Beni Asfar'lardan bahsediyor. "Birinci Beni Asfar yüzleri yağız yani Türkler. Türkler gelmedikçe kıyamet kopmaz. İslam'ın temsilcisi olacaklar. İkinci Beni Asfar Moğollar. İslam medeniyetini yerler bir edecekler. Üçüncü Beni Asfar Çin'in desteğiyle Ruslar."

KIYAMETE GÖTÜREN SAVAŞ

Kıyameti koparmaya götürecek son savaşın kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken Bulut şunları söyledi: "Ne kadar barışçı davranılırsa davranılsın bu gidişat durdurulamayacak çünkü kıyamet kopacak. İsra suresinde Yahudiler ve Müslümanlar arasında yaşanacakları net veriyor. Kudüs'e girileceği, alıncağı, mescit yapılacağı duyuruluyor.

SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYECEK

Bütün şartlar Suriye ve Amik ovası üzerinde bulunuyor. Peygamberimiz Mercidabık ve Amik ovasını buyuruyor burada et etle örtüşecek yani milyonlar gidecek diyor.



Bu süreç İslam dünyasında çok değişik açılımlara sebep olacak. Bu hadislerin açıklanması Suriye'de Rusya'nın bulunmasının mukadderat olacağını söylüyor. Bununla birlikte savaşın giderek genişleyeceğini bütün toplumların oraya gelececeğini ve burada müthiş bir savaş olacağını gsteriyor. Bu savaş başlar başlamaz müslümanların kaçacakla nitekim suriye boşaldı bir kısmı direnecek. bu direnenler imha edilecekler.

RUSYA TÜRKİYE'YE GİRECEK

Sonra da bir kısmı bir komşu ülkeye girecek. Kuzeyle ilgili işaretler var. Yunanistan ve Kuzeydoğu'dan Anadolu'ya girilecek merkeze kadar gelinecek. Avrupa başlangıçta destek vermeyecek ama kendi çıkarlarının da tehlikeye gireceğini görerek Türkiye'ye destek verecek. Bu da hadislerde geçiyor. Avrupa Türkiye'yi kendi halinde bırakmadıkça Rusya savaşa girmez. NATO Türkiye'nin arkasında durmayacak. Rusya Türkiye'nin içerisine girecek. Mehdinin orduları deniyor büyük bir savaş çıkacak. Afganistan, Pakistan her ne kadar Müslüman varsa Türkiye'ye destek vermek için harekete geçecek. Ondan sonra asıl büyük savaş geliyor.

MÜSLÜMAN BİR LİDER ÇIKACAK KAYBEDİLENLERİ GERİ ALACAK

Peygamberimizin gayba dair anlattığı şeyler ancak o olay gerçekleştikten sonra anlaşılabiliyor. IŞİD ile ilgili bir hadis de var. Ama reel bildiğimiz bir şey var Beni İsrail ile Müslümanlar çatışmadan Amik ovasında o dehşetli savaş yaşanmadan kıyamet kopmayacak. Bunlar mutlaka olacak ancak bundan sonra insanların büyük kısmı helak olacak. İnsanların içerisinden Müslüman büyük bir zat çıkacak. Bu bir komutan siyasi lider olacak ve kendinden alınan yerleri geri alacak. Peygamberimiz benim kavmimden olacak birisi diyor, bu zat kaybolmuş olan adaleti yeniden tesis edecek. Ama büyük bir savaş ve yıkımdan sonra olacak.

NÜKLEER BOMBA KULLANILACAK


Bulut nükleer gücün de kullanılacağına da dikkat çekerek "İnsanlık 5 milyar ise 1 milyar kalacak tamamı yok olacak bu atom bombası kullanılmadan olur mu?" dedi.

ALINTI:http://www.medyahaber.com/rusya-turkiye-ye-girecek-kutsal-savas-basladi_d150493.html



...


EmoticonEmoticon